Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

We combine the comfort of a 5-Star Hotel and a Physical Therapy Center

Yurt içinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ihtiyacı olan bireylerin ve yurt dışında tedavi çözümleri arayan diğer ülke vatandaşlarının kaliteli ve doğru tedavi alarak sağlıklarına kavuşmalarına olanak sağlayan merkezimiz; temiz havası, yemyeşil doğasıyla Kızılcahamam’da, güvenilir ve kaliteli hizmeti tecrübe edinmiş Eliz Hotel Convention Center Thermal Spa & Wellness içerisinde yerini almaktadır. 

Misafirlerine eşsiz bir doğa çatısı altında; konforlu konaklama, termal sağlık, fizik tedavi, rehabilitasyon ve güvenli ulaşım imkânlarını birlikte sunmaktadır. 

Eliz Hotel Convention Center Thermal Spa & Wellness’in bir sağlık merkezine dönüştürülmesi ile 5 yıldızlı otel konsepti, konaklamalı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi ile misafirlere bir arada sunulmaktadır.

Eliz Konaklamalı Termal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, yurt dışı bağlantılarını sağlayarak yabancı misafirlere hizmetini gerçekleştirecek  ve Türkiye’nin iç ve dış sağlık turizmine çok ciddi katkılar sağlayarak lokomotif görev üstlenecektir. 

Yaklaşık olarak 850 m2 alana kurulu olan merkezimiz, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon tedavilerini, alanında uzman doktorları, fizyoterapistleri ve profesyonel kadrosu ile gerçekleştirecek, 20 yataklı ve 20 ayaktan tedavi ünitesi ile hizmet vererek günlük yaklaşık 250 hastanın tedavisi yapılacaktır.

Merkezimizin bulunduğu bölgenin eşsiz tabiat güzelliği, termal kaynakları ve hizmet sektöründe sahip olduğumuz uzun yıllara dayanan tecrübemizi, uzman bir tıp kadrosu ile birleştirerek bu alanda en kaliteli hizmeti verme çabasını sürdürmeye devam edeceğiz.