Skip to content Skip to footer

İstanbul Havalimanında PCR test hizmeti veriyoruz

TRG Sağlık İstanbul Havalimanında PCR test alanında hizmet vermektedir. Firmamız 3 farklı test türünde yolcularımıza hizmet sağlıyoruz. PCR testi 90 dakika içerisinde, Antikor testi 30 dakika içerisinde, Antijen testi ise 20 dakika içerisinde sonuçlanmaktadır. Firmamız 7 gün 24 saat boyunca yolcularımıza kesintisiz olarak hizmet vermektedir. TRG Sağlık bünyesinde İstanbul Havalimanında çalışan 3 farklı ekibimiz bulunmaktadır. Ekiplerimizde bir tane süpervizör, iki adet biyolog, iki adet laboratuvar sekteri, üç adet paramedik bulunmaktadır. Şirketimizde havalimanı koordinatörlüğünde çalışan dört ayrı ekip bulunmaktadır. Bu ekipler 1 adet süpervizör, 4 adet kasa kayıt memuru, 2 adet test sonuç dağıtım, ve bir adet lojistik personeli olarak firmamızda hizmet etmektedir. Firmamız sağlık bakanlığı ile koordineli çalışmakta olup PCR testi pozitif olan yolcularımızın sevk edildiği bölgeleri ile filyasyon ekipleri ile anlık paylaşılmaktadır.

 TRG firmasını diğer firmalardan ayıran en önemli unsur işimizi gerçekten çok severek yapıyoruz, bu sebepten dolayı başarımız gün geçtikçe daha da büyümeye devam ediyor. Firmamızın her gün büyümesi adına sürekli yeni fikirler ve araştırmalar yapıyoruz. Yeni olan ve aynı zamanda İGA havalimanında teknoloji ile iç içe olacak şekilde yolcularımız için bunu kullanabilir hale getiriyoruz.

“Planlarımızı ve stratejimizi her zaman dışarıya çeviriyoruz.”

Diğer firmalardan bizi ayıran en önemli nokta kendimize hemen hemen tüm yenilikleri ve dünyanın en önemli havalimanı olan İstanbul Havalimanına uygun şekilde hizmet vermek ve bu doğrultuda tüm yenilikleri uygulamaktır. Örneğin Çin’li vatandaşlar için Wechat ödeme sistemini havalimanında kullanıyoruz.